PROJECT DEVELOPER INVESTMENTS

 

Modern, grootschalig bedrijfspand te Eijsden

 

Te koop of te huur op het industrieterrein Zoerbeemden aan
de Industrieweg 15 te Eijsden: een modern en uitstekend geoutilleerd grootschalig bedrijfscomplex met 62 parkeer-plaatsen op eigen terrein.

 

Het complex verkeert in uitstekende conditie en bestaat
uit kantoren, magazijnen/werkplaats, expeditieruimte en buitenterrein.

 

Het terrein is gemakkelijk bereikbaar voor zowel personenauto’s als zwaar transport. Het complex is gebouwd op een perceel van 7.404 m2 en omvat een volgens de vereiste normen brand-technisch gescheiden linker- en rechtergedeelte. Deze delen zijn ook apart te koop of te huur.

 

Flexibele indeling

 

Het in 2012 geheel gerenoveerde rechtergedeelte van het com-plex omvat een hal met een totale oppervlakte van 2.902 m2, onderverdeeld in 5 separate hallen met oppervlaktes van respectievelijk 345, 394, 693, 624 en 256 m2. De hoogten variëren van 4-6 m. In de hal is tevens een werkplaats/kantoor met berging van in totaal 180 m2.

 

Daarnaast zijn er in het kantoorpand bij de hallen van het rechterdeel kantoorfaciliteiten, waar-onder een administratiekantoor, een verkoopkantoor, personeelskantine keukenfaciliteiten en de toiletgroep. Hiernaast bevindt zich de personeelsingang met wasruimte.

 

Op de begane grond vindt u 205 m2 kantoren, voorzien van wandkasten. Ook op de verdieping zijn kantoren (waaronder een directiekantoor) met een oppervlakte van 205 m2 gesitueerd. Deze zijn gedeeltelijk nog naar eigen inzicht af te bouwen.

 

Tijdens de renovatie van 2012 zijn de verwarmingsinstallatie,
de daklichtstraten, de dakgoten en het grootste gedeelte van
de hemelwaterafvoeren vernieuwd. Ook de gevelbeplating is gedeeltelijk vernieuwd, waarmee een representatieve uitstraling is gerealiseerd.

Alle kantoren zijn voorzien van dubbele beglazing en elektrisch bedienbare zonwering en worden verwarmd door de cv-installatie met recent vernieuwde ketel. De hallen worden verwarmd met eveneens recent vernieuwde directgestookte gasheaters, uitgevoerd met een aparte gasmeter.

 

Het linkergedeelte van het object is gebouwd in 2002. Het bestaat uit een grote bedrijfshal met een berging/kantoor van 139 m2 en een garage van 70 m2.

 

De vloeroppervlakte van de hal is 1422 m2 bij een totale hoogte van 848 cm. De hal is gedeeltelijk voorzien van een betonnen tussenvloer (1326 m2) op een hoogte van 345 cm.

 

Dit gedeelte heeft eigen elektra-, gas-, water- en afvoeraan-sluiting en wordt verwarmd met twee nieuwe verwarmingsketels die de heaters door middel van warmwater op temperatuur brengen. Alle vloeren zijn gevlinderde betonvloeren met een belasting voor de begane grond van 25 kn per m2 en een puntbelasting van 20 kn.

 

De tussenvloer heeft een permanente draagkracht van 3,6 kn
per m2 en een veranderlijke belasting van 5 kn per m2.

Deze tussenvloer kan eventueel verwijderd worden waardoor

een grote hal met een vrije hoogte van 848 cm ontstaat.

Zeer scherp geprijsd te koop of te huur – geheel of in delen !

 

©2013  Willems Meerssen B.V.  -  Algemene voorwaarden  -  Disclaimer  -  Creation Station